null

Hartelijk welkom

Ik ben Esmeralda Beekers.

Neem even een moment om te zien wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Misschien mag ik je een liefdevol en krachtige energiebehandeling geven of ben je toe aan een cursus of workshop om jezelf spiritueel verder te ontwikkelen…

Energetisch behandelen is ontstaan uit een jarenlange zoektocht waarin ik niet begreep dat ik meer dan andere mensen dingen zag, voelde en hoorde. Of iets wist wat ik niet kon weten…

Als klein meisje lag ik ’s avonds stijf in bed met de dekens strak over mij heen omdat “ze“ weer kwamen. In die tijd was het nog niet zo gewoon om over geesten en entiteiten te praten. Ook mijn ouders waren hier niet in thuis en probeerden mij gerust te stellen: “Misschien heb je wel iets engs op de televisie gezien.” Een aantal jaar later tijdens de puberteit wist ik heel zeker dat ik iets had wat vriendinnen en klasgenoten niet hadden. Natuurlijk zei ik er nooit iets over. Als puber wil je immers vooral bij de groep horen en niet anders zijn dan de anderen.

Ik ben dus even onderweg geweest om het een en ander te begrijpen. De stroomversnelling kwam na een zeer emotionele schok en vanaf dat moment vielen de puzzelstukjes op hun plaats.

Dankbaar ben ik dan ook voor de verschillende “leraren” die mij hierin hebben geholpen. Ieder van hen heeft mij een nieuw stukje in het universum leren kennen en nog dagelijks leer ik bij! Het is dan ook heel fijn dat ik anderen mag helpen om met rustgevende energetische engel- en reikibehandelingen de puzzelstukjes weer in elkaar te laten vallen.

Wie is Esmeralda?

Ik ben gehuwd en trotse moeder van twee geweldige dochters.
Geboren in Breda zijn wij ruim vijfentwintig jaar geleden in Etten-Leur komen wonen en dit doen wij met veel plezier.

De energetische ruimte vindt u achter ons huis waar het gezellig, warm en ontspannen is zodat u zich op uw gemak zult voelen.

Wat ik voor u kan betekenen?

U kunt bij Esmeralda terecht voor onder meer:

- Engelenheling
- Energetisch huiszuivering
- Reiki-Master
- Lichtwerker
- Spiritueel coaching

null

Engelenheling

Een engelheling herstelt energetische blokkades. Dit kun je merken bijvoorbeeld aan een verkoudheid die maar niet overgaat, of een telkens terugkerende rugpijn.

Om deze blokkades op te heffen zijn er een aantal energetische hulpmiddelen die ik met jouw toestemming toepas. Deze bestaan onder andere uit het verwijderen van negatieve energieën, koorden snijden, de hemelse stofzuiger, chakra’s reinigen en balanceren.

null

Energetisch huiszuivering

De energie in je huis kan onrustig zijn door negatieve energieën of entiteiten. Veelal merk je dit aan slecht slapen, moeite met concentratie of jezelf minder goed voelen. Samen met onder andere de engelen wordt het huis energetisch gezuiverd en beschermd zodat het weer rustig is in huis.

Iedere behandeling is uniek en is dus per keer anders. Vaak wordt pas tijdens de behandeling duidelijk wat op dat moment precies nodig is.

“ Voor alle engelenbehandelingen geldt dat de engelen onze vrije wil respecteren. Vandaar dat wij onze engelen altijd om hulp vragen, voor zij ons kunnen helpen “

null

Reiki

Reiki is een eeuwenoude Japanse behandelmethode. Het uitgangspunt is dat lichaam en geest een geheel zijn, waardoor het zelf-genezend vermogen wordt gestimuleerd.

Reiki energie stroomt naar de delen in het lichaam waar deze het hardst nodig is. Het is dan ook mogelijk dat je tijdens een reiki behandeling tintelingen voelt of het warm of koud krijgt. Een reiki behandeling is fijn om te ontvangen. Je hoeft geen klachten te hebben. Reiki geeft rust en brengt balans. Reiki is niet te sturen en reiki heelt lichamelijk en geestelijk.

Reiki is een aanvulling en stelt geen diagnoses.

null

Reiki Cursussen

Iedereen die anderen en/of zichzelf wil helpen kan een reiki cursus volgen. Ieder mens is geboren met de gave om universele levensenergie op te nemen en door te geven aan anderen. Door alles wat we tegenkomen in ons leven is ons innerlijk helingskanaal dichtgeslibd en zijn we dit verleerd. Een manier om deze energie weer te leren gebruiken is het volgen van reiki cursussen. De genezende reiki energie wordt doorgegeven via de handen. Jouw innerlijk helingskanaal wordt tijdens de cursus geopend zodat je hierop afgestemd wordt. Je lichaam, geest en ziel worden gereinigd zodat blokkades en gifstoffen verdwijnen.

Reiki II is een verdiepingscursus waarbij je m.b.v. de aangeboden drie reiki-symbolen leert hoe je deze kunt toepassen tijdens de (afstand) behandelingen. Reiki III versterkt je kracht en intuïtie. Tijdens deze cursus krijg je het Mastersymbool aangeboden. Als je er klaar voor bent is het mogelijk om je Reiki Master te behalen, deze laatste initiatie vergroot je kracht enorm.

Reiki is een innerlijk groeiproces, je voelt zelf aan wanneer je klaar bent voor een volgende stap!

De Reiki cursussen volgens het Mikao-Usui systeem vinden in onderling overleg plaats.

Neem contact op:

  Geen robot?

  captcha

  square-1

  “ Je kunt op elk moment opnieuw beginnen ”

  Steenloper 21
  4872 CV, Etten-Leur
  info@byesmeralda.nl
  076-5038245
  06-28574780

  © 2019 | realisatie door | Frog Mediaworks